Evoluția profesională, reinventarea, guvernanța corporativă vor fi printre temele întâlnirii cu Adela Jansen, la Top Executives Webinars, pe 28 martie

Distribuie

Invitata celei de-a patra ediții a Top Executives Webinar este Adela Jansen, Board & Advisory Board Member și Vice-președinte CCIFERPe 28 martie, de la ora 16.00, Adela va împărtăși din vasta experiență pe care o are în zona de top management, în roluri executive și non-executive.

Împreună cu moderatorul întâlnirii, jurnalistul Constantin Rudnițchi, Adela Jansen va aborda o serie de teme precum reinventarea și evoluția profesională, construirea unui portofoliu în non-executive, implicarea în CCIFER sau tranziția de la executiv la non-executiv. În plus, vor fi aduse în discuție și aspecte legate de guvernanță corporativă, viitorul board-urilor și trendurile în acest domeniu, precum și importanța advisory boards în strategia de afaceri.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 60 minute și se va desfășura pe Zoom, iar participarea este gratuită. Detalii despre eveniment și formularul de înregistrare sunt disponibile în invitația de aici.

Programul Top Executives Webinar – TEW – este derulat de Oameni și Companii pe platforma EventsMax.ro și este adresat antreprenorilor, managerilor și specialiștilor din diverse domenii de activitate. Invitații sunt  manageri și executivi de top din companii, oameni care pot, prin experiența pe care o au, să reprezinte modele profesionale și să inspire noile generații de lideri.

Pentru a vă înscrie, completați formularul și veți primi pe email detaliile de conectare.

Activități similare