Comunitatea EduManager.ro: Excelența în educație

Distribuie

Pe 25 noiembrie 2020, platforma Edumanager.ro a găzduit cea de-a treia întâlnire digitală organizată în cadrul programului de Management Modern în Educație.

Evenimentul, la care au participat 400 de invitați, a fost o întâlnire interactivă dedicată directorilor, directorilor adjuncți și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Discuțiile au avut ca teme provocările legate de interacțiunea directă dintre elevi și profesori, cursurile online și acces la conexiune și dispozitive, dar și metodele și soluțiile prin care putem asigura în continuare acces la învățământ de calitate și performanță.

EduManager.ro este una din 25 de platforme digitale utilizate de Oameni și Companii pentru programe de marketing în comunități business și profesionale.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC-Edumanager: meseriile viitorului

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023, de la ora 15:00. Invitata specială a ediției este Conf. univ. dr. Andreea Paul, Președinte INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: cum gestionează școlile știrile false?

Tema întâlnirii comunității OSC-Edumanager, din 28 noiembrie, Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?, a adus în prim plan discuții de interes pentru reprezentanții unităților de învățământ. Partenerul ediției a fost Asociația Română de Relații Publice.