Comunitatea EduManager.ro: Excelența în educație

Distribuie

Pe 25 noiembrie 2020, platforma Edumanager.ro a găzduit cea de-a treia întâlnire digitală organizată în cadrul programului de Management Modern în Educație.

Evenimentul, la care au participat 400 de invitați, a fost o întâlnire interactivă dedicată directorilor, directorilor adjuncți și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Discuțiile au avut ca teme provocările legate de interacțiunea directă dintre elevi și profesori, cursurile online și acces la conexiune și dispozitive, dar și metodele și soluțiile prin care putem asigura în continuare acces la învățământ de calitate și performanță.

EduManager.ro este una din 25 de platforme digitale utilizate de Oameni și Companii pentru programe de marketing în comunități business și profesionale.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: Soluții digitale pentru managementul școlar

Întâlnirea online Soluții digitale pentru managementul școlar, organizată cu sprijinul Microsoft,  a găzduit discuții cu specialiști în educație despre cele mai noi programe și aplicații disponibile pentru administrarea instituțiilor de învățământ, ore în format digital sau hibrid, dar și catalog electronic.