Ghid de utilizare a platformei Oameni și Companii

Bună, 

Îți mulțumim că te-ai înregistrat în platforma Oameni și Companii.
Acum poți vizualiza prezentările integrale ale comunităților în care implementăm programe de marketing, precum și informații despre activitățile pe care le derulăm în aceste comunități.

Cum poți administra comunitățile preferate, în platformă

Dacă anumite comunități sunt de interes pentru tine, le poți administra în dashboard-ul Oameni și Companii, pentru a le urmări și a primi updates pe ele.

Ai la dispoziție 3 opțiuni:

Click pe butonul verde și le adaugi la Favorite. În acest mod, vei vedea comunitățile favorite în dashboard-ul tău și le poți vizualiza oricând.

Poți adăuga la Favorite oricâte comunități dorești. De asemenea, le poți înlătura din Favorite.

Click pe butonul portocaliu, dacă vrei să primești updates despre comunitățile de interes. Noi primim solicitarea ta și îți vom trimite, periodic, notificări relevante despre comunitățile pe care le-ai selectat pentru updates. Notificările vor ajunge direct în Inbox, la adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat. Găsești această selecție de comunități în Dashboard, la Solicitările mele de updates.

Dacă ești foarte interesat de o comunitate și dorești să evaluezi opțiunile de marketare, te invităm să ne contactezi, dând click pe butonul albastru – Cere detalii despre o anumită comunitate. Ne trimiți un mesaj cu comunitatea/comunitățile de care ești interesat, iar noi te vom contacta cât de repede posibil pentru a creiona, împreună, programul de marketare potrivit.

Happy Browsing!

Echipa Oameni și Companii