GlobalHRManager.ro – platforma digitală a comunității OSC – HR Manager

Distribuie

Oameni și Companii a lansat GlobalHRManager.ro, platforma digitală a comunității profesionale OSC – HR Manager. Comunitatea a fost dezvoltată de Oameni și Companii-OSC din 2017 și, alături de platforma digitală, are un newsletter periodic gratuit și întâlniri periodice offline sau online.

Cei interesați de comunitatea OSC – HR Manager pot rămâne conectați la informații profesionale și activități ale comunității abonându-se la newsletterul gratuit GlobalHRManager.ro, aici.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Portofoliul OSC, aici.

Activități similare

HR
Comunitatea OSC-GlobalHRManager: Tendințele viitorului sunt recompensele flexibile și care pot fi alese de angajați

În cadrul întâlnirii comunității OSC-GlobalHRManager din luna iulie, tema abordată a fost “Așteptări vs. tendințe în recompensarea angajaților”, iar unul dintre aspectele cheie discutate a fost evoluția recompenselor și beneficiilor oferite angajaților și modul în care acestea ar trebui să răspundă așteptărilor în schimbare ale forței de muncă.