Ileana Alexandru, Mega Image: În aceste timpuri este foarte importantă satisfacerea nevoii de conectare

Distribuie

Ambiguitatea economică și provocările departamentelor de resurse umane de a reține talentele în organizație au fost temele care au stat la baza primei întâlniri a comunității OSC-GlobalHRManager din 2023.  Dezbaterea a fost moderată de Andreea Minuță, Director Executiv, Divizia de Abonamente, REGINA MARIA, care a avut invitați, pe de o parte, specialiști de resurse umane, cu mulți ani de experiență în organizații cu domenii variate de activitate, dar și un psihoterapeut organizațional. Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane la Mega Image, Crina Ilie, People Function Leader, Genpact Europe & Africa, Adina Vidroiu, HR Director Romania & Greece, Cyprus, Malta at Microsoft și Victor Toriani Gorea, Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional / Trainer, au vorbit despre cum reușesc să gestioneze perioadele de incertitudine socială și economică și despre soluțiile pe care le au la îndemână pentru ca oamenii să nu părăsească organizațiile și să le asigure starea de bine.

„În aceste timpuri este foarte importantă satisfacerea nevoii de conectare, prin apartenența la o comunitate, în care să ne simțim în siguranță. Menținerea acestei stări de siguranță trebuie să fie o preocupare continuă a organizațiilor.”, susține Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane la Mega Image.

Întâlnirea comunității GlobalHRManager s-a desfășurat în format hibrid, în sala de conferințe din cadrul Ponderas Academic Hospital și online, și a beneficiat de suportul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare