Întâlnirea Comunității de marketing: ABC-ul prezentărilor de impact, pe 4 iulie

Distribuie

Pe 4 iulie, de la ora 16.00, vă așteptăm la o nouă întâlnire dedicată profesioniștilor și pasionaților de marketing. Alături de Melania Medeleanu, invitat principal și Cătălin Hosu, gazda evenimentului, vom afla cum ne asigurăm că prezentările noastre au rezultatul propus.

Înregistrează-te gratuit aici.

În cadrul întâlnirii, Melania Medeleanu va împărtăși din vasta sa experiență de comunicator și va dezvălui secretele din spatele prezentărilor care captează atenția și inspiră audiența. Participanții vor avea ocazia să învețe:

  • A – Arta structurării unui mesaj clar și convingător
  • B – Beneficiile utilizării storytelling-ului în prezentări
  • C – Crearea unui impact vizual și emoțional

Melania Medeleanu este pasionată de puterea cuvântului și, până acum, a ajutat peste 7000 de profesioniști și lideri să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să-și atingă obiectivele în discursuri publice, prezentări sau interacțiuni de afaceri.

Nu ratați această oportunitate de a învăța cum puteți convinge și inspira audiențe. Înscrieți-vă acum și descoperiți cum puteți transforma prezentările voastre în experiențe memorabile și eficiente. Link de înregistrare gratuită: https://lp.eventsmax.ro/abc-ul-prezentarilor-de-impact/.

Întâlnirea este parte a programului dezvoltat de Oameni și Companii pentru comunitatea profesioniștilor în marketing. Din 2017, pasionații de acest domeniu au participat la 29 de evenimente fizice și online. Poți primi evenimentele comunității, dar și alte evenimente din domeniul marcomm, înregistrându-te gratuit pe EventsMax.ro – platforma evenimentelor profesionale.

Activități similare