Întâlnirea Comunității OSC-Administrație: achiziții și siguranța sanitară în birouri

Distribuie

Membrii comunității OSC-Administrație au discutat în întâlnirea din luna octombrie despre modificările din domeniul achizițiilor publice, legislația și regulamentele în vigoare, atât la nivel național, dar și european. Ovidiu Slimac, Expert în achiziții publice, cu peste 20 de ani de experiență, a oferit participanților o imagine la zi a domeniului, care a inclus și informații despre implicarea factorilor de decizie, dar și despre accelerarea procedurilor pentru absorbția fondurilor europene.  

În partea a doua a discuției, Adrian Iurcan, CEO la Biocomp și Președinte al Asociației UV.RO, a vorbit despre biosecuritatea ecologică integrată a spațiilor și birourilor, cu tehnologia luminii UV-C. Domnul Iurcan a menționat că dispozitivele Biocomp pot fi folosite în siguranță în prezența persoanelor, asigurând dezinfecția aerului, a suprafețelor și a obiectelor. 

Întâlnirea din 20 octombrie a fost a 10-a întâlnire digitală a comunității OSC-Administrație și a fost moderată de Conf. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor

Comunitatea OSC-Administrație este administrată de Oameni și Companii-OSCOSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.  

Activități similare

Administrație Publică Locală
Comunitatea OSC – Administrație: oportunități PNRR pentru înființarea de centre cu aport voluntar

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și ECOTIC, împreună cu Oameni și Companii, au organizat pe 19 iulie 2022 un webinar dedicat specialiștilor din administrația publică locală, pe tema oportunităților de finanțare oferite de PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă) pentru dezvoltarea infrastructurii prin înființarea de centre cu aport voluntar.

Administrație Publică Centrală
Comunitatea OSC – Administrație: Despre digitalizare și securitate cibernetică în administrația publică

Joi, 16 iunie, începând cu ora 12.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC- Administratie. Invitații acestei ediții sunt Lucian Ungureanu-Cloud Business Group Lead, Microsoft, Adrian Iurcan-CEO, Biocomp și Mihai Rotariu-Manager Direcția Comunicare, Media și Marketing, Directoratul Național de Securitate Cibernetică.