Învață cum să ai grijă de plămânii tăi la webinarul comunității OSC -Caspa.ro

Distribuie

Mai sunt doar câteva zile în care te poți înscrie la întâlnirea comunității Caspa.ro dedicată sănătății plămânilor și poți învața direct de la expertul pneumolog conf. dr. Paraschiva Postolache cum să îi protejezi. Webinarul are loc luni, 26 februarie 2024, pe platforma Zoom, iar înscrierile se realizează prin simpla completare a formularului disponibil aici: Caspa – dezbatere video air7 vitamina plamanilor – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi.

În lumea agitată în care trăim, sănătatea plămânilor noștri este adesea neglijată, dar este unul dintre cele mai prețioase bunuri pe care le deținem.

De ce să participi la webinarul Caspa.ro

Știați că o persoană obișnuită respiră de aproximativ 20.000 de ori pe zi? Asta face ca sistemul respirator să fie unul dintre cele mai active și esențiale din întreg corpul nostru. Însă bolile respiratorii au devenit, în ultimii ani, una dintre problemele majore de sănătate la nivel mondial. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), bolile respiratorii, inclusiv astmul, bronșita și pneumonia, sunt cauza a peste 4 milioane de decese anual, la nivel mondial.

Și poluarea tot mai crescută are efecte nocive importante și este un factor de risc major pentru sănătatea plămânilor. Potrivit OMS, aproximativ 9 din 10 persoane respiră aer poluat, ceea ce crește riscul de boli respiratorii cronice și de alte afecțiuni grave.

Iată de ce este important să participi la webinarul Caspa.ro din 26 februarie: Air 7 – vitamina plămânilor și bolile cronice și să înveți cum să îți îngrijești plămânii pentru o viață lungă și sănătoasă.

În cadrul acestui webinar informativ și interactiv, vom explora:

  • Cum funcționează plămânii și sistemul nostru respirator
  • Factorii care afectează sănătatea plămânilor și cum îi putem proteja
  • Care e rolul alimentației și a exercițiului fizic în menținerea sănătății plămânilor
  • Cum să recunoști și să tratezi simptomele problemelor respiratorii comune.

Pentru a te înregistra și a primi linkul de acces la webinar, te rugăm să completezi formularul nostru de înscriere aici: Caspa – dezbatere video air7 vitamina plamanilor – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi.

Activități similare