Educația 2020. Tehnologie. Pedagogie. Oameni.

Gala Edumanager.ro 2019
București, Hotel Ramada Parc, Sala TerraJoi, 21 noiembrie 2019, ora 13.30

Editia a VII-a

Joi, 21 noiembrie, începând cu ora 13.30, vă așteptăm la cea de-a VII-a ediție a Galei Edumanager.ro, pentru a trece împreună în revistă cele mai bune proiecte implementate în școlile și universitățile din țară. Gala va fi precedată de Seminarul de Management Modern în Educație. Participarea la Seminar nu este condiționată de înscrierea proiectelor în competiție.

 

Proiecte

Portalul www.edumanager.ro, își propune, prin organizarea celor două evenimente, să evidențieze eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi pune în lumină proiectele importante derulate în acest an de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Program

13.30-14.00

Înregistrarea participanților. Welcome coffee.

14.00-16.30

Sesiune de lucru

  • Cuvânt de bun-venit
  • Alocuțiune, Camelia Gavrilă, Vicepreședinte – Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport
  • SuperTeach, Dragoș Anastasiu, Co-Fondator – SuperTeach
  • Alocuțiune Microsoft
  • Dezvoltarea de mijloace pentru implementarea Standardelor europene privind asigurarea calității în învățământul superior, Prof. Univ. Dr. Vasilica Stan – Membră a Consiliului ARACIS
  • Autodesk & Unity Education Program, Gheorghe Cazan, Director Executiv – Hofag Engineering
  • Primele rezultate în proiectul ROINFO (Vol. I & II), “ROMANIAN INFORMATICS 2018-2020” – Proiectul național al unei istorii a informaticii românești: apariție, dezvoltare și impact, Conf. univ. dr. Marin Vlada, Universitatea din București
  • Alocuțiune Editura Sigma
  • Concluzii
16.30-17.30

Cocktail

17.30-19.00

Gala Edumanager.ro

Procedura de înscriere

Gala Edumanager.ro 

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiecte realizate în acest an.

Jurizarea va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul EduManager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Participanți/ Ediție

Anul primei ediții

Premii anual

Companii partenere

Contactați-ne

Telephone: 0232 240630

Email: office@edumanager.ro