La Gala Excelenței 2022 au fost premiate performanțele farmaciștilor din comunitatea Alphega

Distribuie

Pe 23 noiembrie, Gala Excelenței Alphega 2022 a prilejuit sărbătorirea a 6 ani de Ambiție, Curaj, Inovație și Leadership, caracteristici incontestabile ale echipelor de farmaciști din cele peste 800 de farmacii independente din România, ce formează cu mândrie comunitatea Alphega.

În buna tradiție Alphega, au fost premiate performanțele farmaciștilor care au reușit să facă diferența în comunitatea lor prin dedicare și, desigur, multă muncă. Viitorul farmaciei arată din ce în ce mai promițător prin eforturile fiecăruia dintre farmaciștii Alphega de a se adapta unei piețe în continuă schimbare și de a fi un adevărat partener în relația cu pacienții, oferind sfaturi și servicii farmaceutice absolut necesare unei vieți sănătoase, de calitate.

Cu fiecare zi ce trece, cu fiecare an, Alphega Farmacie este locul în care primesti un sfat pertinent, iți afli vârsta arterială, capacitatea pulmonară sau cum să gestionezi mai bine diabetul și chiar, în curând, să îți faci vaccinul antigripal. Farmacia Alphega devine centrul tău de sănătate, în realitate!
Alphega România reunește în prezent 830 de farmacii independente, care continuă să evolueze, să se perfecționeze, să se dezvolte și să inoveze.

„Când am plecat la drum în 2016, am avut curajul să spunem că Alphega este structura care va pune în valoare farmacistul și va oferi servicii de sănătate clienților săi. Un țel ambitios, dar care este tot mai aproape de materializare. Astăzi, mă bucur să observ că unele dintre cele mai importante voci ale farmaciștilor din România sunt ale farmaciștilor Alphega care, în acești 6 ani au dat dovadă de leadership în industria în care activează”, a declarat Valentin Gorbănescu, Managing Director Alphega România.

Activități similare

Comunitati Partenere
Alphega: Pacienții se pot vaccina antigripal în farmacii

Comunitatea de farmacii independente Alphega a lansat un proiect pilot de vaccinare antigripală în 15 farmacii din județul Iași, care se va extinde la nivel național pe măsură ce farmaciile din comunitate, parte din program, vor finaliza procesul de acreditare.

Comunitati Partenere
Antibiotice Iași – în top pentru calitatea comunicării cu investitorii

Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) a publicat pe 30 ianuarie rezultatele indicatorul VEKTOR, un clasament realizat în rândul companiilor listate la Bursa de Valori București pentru calitatea comunicării cu investitorii în anul 2022. Compania Antibiotice Iași a obținut pentru al patrulea an consecutiv, nota 10 în cadrul acestui clasament.