Lanțul de clinici stomatologice „Clinica Victoria” accelerează expansiunea națională cu o nouă locație, în București

Distribuie

Rețeaua de stomatologie Clinica Victoria, fondată de frații Daniel și Cristian Dragomir, care au atras în acționariat și fondul de investiții Equiliant Capital, a inaugurat vineri, 18 martie, o clinică în București. Aceasta este o primă nouă locație după investiția realizată de fondul Equiliant, deținut de familia Pavăl, proprietara Dedeman.

Clinica Victoria din București asigură servicii dentare de calitate ridicată, oferite de specialiști care au acces la echipamente și tehnologie de ultimă generație. Un element esențial de diferentiere, la care Rețeaua Victoria lucrează de peste doi ani, este o platformă IT care permite un control riguros al calității ridicate a actului medical, în beneficiul pacientului.

Clinica din București va aplica același concept pe care frații Dragomir l-au perfecționat până acum în celelalte clinici în interacțiunea cu peste 30,000 de pacienți: investigația extinsă pentru stabilirea diagnosticului și a planului de tratament. Pacienții rețelei Victoria au posibilitatea de a efectua toate investigațiile ce țin de sănătatea orală în interiorul clinicii, fara alte deplasari inutile și fără timp risipit.

„Dentiția noastră este ca un mecanism de ceas – o rotiță stricată va strica, în timp, tot mecanismul. De aceea, la Clinica Victoria așezăm tratamentul pacientului pe fundația solidă a unui diagnostic complet, la nivelul fiecărui dinte. Acest diagnostic cuprinzător este verificat de un Consiliu Medical, care reunește cei mai buni specialiști ai noștri și apoi, pe baza lui, se face un plan de tratament complet, care adresezază toate problemele detectate, astfel încât pacientul să își păstreze dentiția naturală pentru cât mai mult timp. Noua platformă IT permite parcurgerea întregului drum până la planul de tratament în doar 2-3 zile, uneori chiar în aceeași zi.”, a declarat Daniel Dragomir, Director General și Fondator Clinica Dentară Victoria.

Clinica Dentară Victoria oferă un sistem stomatologic în care medicii sunt specializați pe o anumită arie de tratamente, ceea ce permite pacientului să aibă acces la un serviciu de calitate ridicată la fiecare fază de execuție a planului de tratament. Pentru execuția unui plan de tratament, pacientul beneficiază de serviciile a 2-4 medici cu diferite arii de specializare. Dentistul tradițional, care le face pe toate, nu mai poate asigura un nivel similar de calitate – tehnologia a avansat prea mult în ultimii 10-15 ani pentru ca un singur om să aibă toate cunoștințele tehnice necesare.

„Evoluția rețelei Victoria, față de acum 9 ani, când am deschis prima clinică, a ținut pasul cu schimbările domeniului. În prezent, lucrăm pe un sistem avansat de departamente și am fost printre primele clinici stomatologice care au adoptat acest principiu. Procedurile de lucru specifice Clinicilor Victoria ne ajuta să selectăm medici competenți, cărora le permitem să crească și să devină specializați pe un anumit tip de intervenție”, a completat Daniel Dragomir.

Alături de echipamentele de ultimă generație, echipa de medici specializați și integrarea digitală, rețeaua Victoria este singura rețea de medicină dentară din România care a creat o comunitate dedicată pacienților săi. În cadrul comunității, sub conceptul O dantură sănătoasă. O familie frumoasă!, pacienții Victoria au acces la pachete anuale de servicii personalizate, beneficii și oferte speciale. Această abordare este valabilă pentru familia extinsă a pacienților, beneficiile putând fi utilizate și de copii sau de seniori.

Prin inaugurarea clinicii din București, rețeaua Victoria ajunge la 4 locații operaționale: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina și București. Până la finalul anului 2022 sunt planificate încă 3 inaugurări, în Târgoviște, Craiova și Ploiești. De la deschiderea, în 2013, a clinicii din Pitești, echipa de management a avut ca obiectiv permanent să construiască stomatologia viitorului în ce privește serviciile pe care le oferă pacienților. „Vom continua să venim cu idei inovatoare, gândite pentru pacienți, pentru siguranța,  confortul și starea lor de bine. Ne propunem să rămânem pionieri în adoptarea și implementarea unor concepte noi și vom fi mereu o echipă pregătită să servească pacientul la cele mai înalte standarde”, definește pe scurt Daniel Dragomir strategia de dezvoltare.

Despre Clinica Dentară Victoria

Clinica Dentară Victoria a fost fondată în anul 2013 de frații Daniel și Cristian Dragomir, care au deschis la Pitești primul punct de lucru. La începutul anului 2021, când rețeaua Victoria avea deja 3 clinici, celor doi frați li s-a alăturat și Fondul de investiții EquiLiant Capital și a început un proces accelerat de expansiune în țară.

Activități similare