Comunitatea Farmacia Viitorului: Managementul financiar al farmaciei

Distribuie

Studenții la farmacie din toată țara au avut ocazia să participe joi, 11 februarie 2021 la cel de-al doilea Webinar din Competiția „Farmacia Viitorului” 2021. Invitatul special al ediției a fost farmacistul antreprenor Mihai JOSCEANU, cel care conduce Vechea Farmacie din Craiova de peste 14 ani.

Webinarul din seria Farmacistul Antreprenor, cu tema „Managementul financiar al farmaciei” este a doua activitate a Competiției Farmacia Viitorului din anul 2021. Următoarea întâlnire va avea loc joi, 11 martie, începând cu ora 18:00, când studenții de la farmacie vor putea descoperi mai multe despre Managementul Operațional al Businessului de la farmacistul Florina Bonifate, administratorul  farmaciei Vaflomia și secretar general al Colegiului Farmaciștilor din România.

Programul Farmacia Viitorului, lansat în 2018 de Oameni și Companii, împreună cu Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, este dedicat viitorilor farmaciști și își propune să sprijine studenții să răspundă provocărilor meseriei de farmacist în România, așteptărilor studenților înainte de a intra pe piața muncii, să marcheze schimbările din ultimii ani și evoluția pieței farmaceutice din România, dar și să prezinte noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și aplicații dedicate farmaciștilor.

Activități similare

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Marketing în farmaciile independente

Comunitatea Farmacia Viitorului discută despre ”Marketing în farmaciile independente”, în cadrul webinarului organizat marți, 27 septembrie 2022, începând cu ora 18.00. Vor participa trei invitați speciali, care ne vor prezenta atuurile pe care le are farmacistul independent, campanii care au funcționat sau cum putem folosi tehnologia și digitalizarea pentru a ne crește afacerea de farmacie.