Manageri și specialiști din industria farma au participat la o nouă întâlnire a Comunității Oameni şi Companii – Farma Manager, în 14 iunie, la București

0

30 de manageri și executivi din industria farmaceutică au participat, pe 14 iunie, la cea de-a treia ediţie a Global Manager Farma Cocktail, eveniment organizat de Oameni şi Companii, dedicat în exclusivitate industriei, ce s-a desfășurat la Galeria Art Georgies în București.

Global Manager Farma Cocktail este o întâlnire informală a comunității la care participă manageri și specialiști din industria Farma. Din 2015, +200 de manageri au participat la evenimentele comunității Global Farma Manager.

Comunitatea Oameni şi Companii România reunește anual peste 3.000 de antreprenori și executivi, reprezentând companii românești și multinaționale. Membrii comunităţii Global Manager se întâlnesc periodic pentru a face schimb de informaţii și pentru a construi relaţii de business.

Global Manager Farma Cocktail a fost organizat cu sprijinul partenerilor Art Georgies, FarmexpertAntibiotice, FocalityDent Estet și High-Tech Systems & Software.

Oameni şi Companii oferă soluţii de marketing bazate pe comunicare directă cu peste 31.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De soluțiile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.