MarketingManager.ro, platforma digitală a comunității de marketing din România

Distribuie

De pe 14 mai 2020, Oameni și Companii a făcut disponibilă o  platformă digitală dedicată comunității de marketing din România:  www.marketingmanager.ro

MarketingManager.ro publică articole, interviuri și opinii pe teme de interes profesional, știri despre evenimente relevante pentru profesioniștii în domeniu, noutăți despre oportunitățile de educație și dezvoltare profesională. Săptămânal, cele mai importante materiale publicate sunt incluse într-un newsletter pe care îl primesc, gratuit, toți cei interesați să afle ultimele noutăți din domeniu. Pentru a vă abona la newsletter click aici.

Platforma digitală este urmarea firească a unui ciclu de întâlniri profesionale organizate de Oameni și Companii din 2017 în comunitatea de marketing, în cadrul programului Global Marketing Manager, la care au participat peste 445 de manageri de marketing din toate domeniile de activitate.

MarketingManager.ro se adaugă, astfel, unei liste de alte 14 platforme digitale dezvoltate de Oameni și Companii pentru diverse comunități business și profesionale.

Activități similare