Miercuri, 3 aprilie, are loc primul webinar al Comunității OSC – Radiologie

Distribuie

„Eficientizarea resurselor în radiologie” este tema ce va fi abordată în cadrul webinarului de lansare a Comunității OSC – Radiologie, găzduit de platforma EventsMax.ro.

Invitatul permanent al evenimentului este Dr. Bogdan Cernucan, Medic specialist Radiologie, Membru al Consiliului de Conducere, Asociația Norvegiană de Radiologie, care îl va avea alături pe invitatul ediției, Dr. Cătălin Lulciuc, Medic specialist Radiologie și Imagistică medicală, Clinica NORD Suceava – parte a NORD – Grup Medical Provita.

Obiectivul acestui demers este cel de a realiza o informare continuă a specialiștilor cu privire la tehnologiile și echipamentele de ultimă generație, managementul resurselor în domeniu, dar și asupra protocoalelor și normelor utilizate de colegii din alte state. În plus, ne dorim ca acest program să reprezinte o oportunitate de networking profesional.

Participarea este gratuită pentru specialiștii în radiologie, imagistică medicală, dar și patologii conexe.

Participarea la webinar este GRATUITĂ pentru medici (indiferent de specialitate), cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului următor: https://lp.eventsmax.ro/eficientizarea-resurselor-in-radiologie-webinar/

Detalii despre eveniment găsiți în invitația electronică disponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/eficientizarea-resurselor-in-radiologie-webinar/#despre-eveniment

Activități similare