O nouă întâlnire a Comunității Asociațiilor de pacienți, CASPA, dezvoltată de Oameni și Companii

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

O nouă întâlnire virtuală a comunității Asociațiilor de Pacienți s-a desfășurat pe 11 noiembrie 2020 și a avut ca temă “Etica în relațiile companii farma – asociații de pacienți”.

Membrii asociațiilor de pacienți, alături de reprezentanți ai companiilor farma, specialiști în etică și reprezentanți ai Observatorului Român de Sănătate și Transparency International au discutat despre Etica  în relațiile dintre Asociațiile de Pacienți și Companiile farmaceutice, despre regulile care trebuie să fie la baza acestei colaborări, dar mai ales despre ce este permis și ce este interzis în cadrul acestei relații.

Dezbaterea Caspa.ro de la începutul lunii noiembrie face parte din programul de activități ale comunității asociațiilor de pacienți din România, derulat de Oameni și Companii din 2015. În cadrul acestui program, Oameni și Companii a dezvoltat o platformă proprie a comunității https://www.caspa.ro , care agregă toate asociațiile de pacienți din România. Întâlnirile Comunității Caspa.ro vor continua cu o nouă ediție la începutul lunii decembrie 2020.

Comunitatea Caspa este una din cele +100 de comunități business și profesionale pentru care Oameni și Companii derulează programe de marketing. Vezi toate comunitățile Oameni și Companii aici.

Activități similare

Asociații de Pacienți
Comunitatea OSC – CASPA: Insulina 100

Luni 20 decembrie 2021, de la ora 19.00 comunitățile RoDiabet și Caspa.ro se reunesc la dezbaterea aniversară ”Insulină 100: Călătoria, Moștenirea și Drumul înainte”

Asociații de Pacienți
Comunitatea OSC CASPA.RO: întâlnire cu Melania Medeleanu în 17 noiembrie

La întâlnirea din 10 noiembrie vom explora alături de Melania cum putem pune împreună energia asociațiilor de pacienți, organizațiilor nonguvernamentale și oricărei persoane de bine, pentru a crește proiecte comune, care să schimbe viața cât mai multor oameni.