O nouă întâlnire a Comunităţii Global Marketing Manager, la Fratellini Bistro

Distribuie

Peste 60 de persoane, manageri de top din marketing și comunicare, s-au reunit miercuri, 13 martie 2019, în cadrul celei de-a opta întâlniri a Comunităţii Global Marketing Manager. Evenimentul a avut loc la Fratellini Bistro din București, un local care se recomandă ca fiind destinația perfectă pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii, ce poartă semnătura Fratelli Group.

Reuniunea a debutat cu un cocktail care le-a oferit participanților ocazia să se cunoască sau să aprofundeze legături mai vechi și să schimbe impresii legate de diverse aspecte profesionale, specifice breslei.

Invitații au rămas plăcut surprinși atât de locație, cât și de calitatea networking-ului, susținând că la întâlnirile Oameni și Companii au mereu parte de discuții interesante.

Comunitatea profesională Global Marketing Manager se întâlnește periodic, în cadrul unui program dezvoltat de Oameni și Companii, în parteneriat cu Backstage Production Group.

Oameni și Companii este specializată în servicii de marketing şi comunicare directă cu comunităţi business şi profesionale. Clienţii Oameni şi Companii au acces la + 31,000 de manageri şi specialişti din 50 de industrii şi domenii de activitate.

Backstage Production Group are capacitatea de a oferi cea mai bună expertiză din regiune, servicii de design eveniment și proiectare 3D, soluții de interactivitate la eveniment și acces la tehnologii moderne în domeniu.

Activități similare

Manageri Marketing
Comunitatea OSC – MarketingManager

Comunitatea MarketingManager, de profesioniști marcom, a fost foarte activă în 2022 și vom continua la fel în 2023