O nouă platformă digitală: DespreObezitate.ro

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

DespreObezitate.ro, platforma digitală dedicată comunității de Obezitate, a fost lansată de Oameni și Companii la sfârșitul anului trecut. Platforma adresează asociațiile de pacienți, persoanele care suferă de obezitate, medicii și specialiștii din domeniul nutriției.

Importanța acestei platforme, a informării corecte și a abordării acestui fenomen în integralitatea sa este semnificativă, având în vedere că, potrivit statisticilor recente, în România un procent de 46,4% din populaţia rezidentă de 18 ani şi peste este supraponderală, iar 9,4% suferă de obezitate.

DespreObezitate.ro se adaugă unei liste de alte 29 de platforme digitale pe care Oameni și Companii le-a dezvoltat pentru a derula programe de marketing în peste 100 comunități business și profesionale. Printre platformele medicale specializate lansate recent se numără Hepat.roCardiologieModernă.ro și NeuroMedicina.ro. Vezi toate platformele Oameni și Companii aici și toate comunitățile aici.

Activități similare

Obezitate
Dr. Mihaela Oros: Există o legătură primordială între obezitate și somn

”Tulburarea de somn poate să ducă la obezitate și dislipidemie, la rezistență la insulină, dar și invers, obezitatea este factor de risc pentru apneea de somn, deci relația este tot timpul în ambele sensuri” a explicat dr. Mihaela Oros celor prezenți la dezbaterea profesională Management Modern al Obezității din 22 martie 2022.