Oameni şi Companii a asigurat managementul celei de-a treia ediții a Zilelor Spitalului Clinic “Dr. C. I. Parhon” din Iaşi

Distribuie

Pentru al treilea an consecutiv, Oameni şi Companii a organizat un eveniment de referință pentru comunitatea medicală ieşeană, prilejuit de aniversarea a 81 de ani de activitate a Spitalului Clinic “Dr. C. I. Parhon” din Iaşi.

Programul științific, desfăşurat pe perioada a trei zile, a inclus atât prezentări adresate personalului medical, cât și celui socio-administrativ. Alocuțiunile au fost susținute de specialiști care activează în spital, dar și de invitați din afara acestuia și a Iașiului. 58 de lucrări ştiințifice au fost audiate de peste 300 participanți.

Manifestarea a fost organizată de Spitalul Clinic „Dr. I. C. Pardon” Iași, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Primăria Municipiului Iași și Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate.

Şi în acest an, evenimentul a fost susținut de parteneri: AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Astellas Pharma, Sun Wave Pharma, Fresenius Kabi, Hellimed, Kapamed, Medicare Solutions, Antibiotice, Klintesiv și Temco.

Managementul evenimentului a fost asigurat de Oameni şi Companii-OSC. În cei aproape 24 de ani de experiență, OSC a dezvoltat un ecosistem propriu de organizare şi promovare a evenimentelor business şi profesionale, bazat pe interacțiuni directe cu specialişti din 116 domenii de activitate. Promovarea evenimentului a fost realizată prin intermediul platformelor EventsMax.ro şi MedicalManager.ro.

Activități similare