Oameni și Companii a lansat platforma CardiologieModerna.ro

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Din noiembrie 2020 este disponibilă platforma digitală www.cardiologiemoderna.ro, dezvoltată de Oameni și Companii în cadrul programului de comunicare profesională cu comunitatea de Cardiologie.

CardiologieModerna.ro se adaugă unei liste de alte 25 platforme digitale pe care Oameni și Companii le-a dezvoltat pentru a derula programe de marketing în peste 100 comunități business și profesionale. Vezi toate platformele Oameni și Companii aici și toate comunitățile aici.

Activități similare

Cardiologie
Comunitatea OSC – CardiologieModernă: 80% din factorii de risc ai bolilor cardiovasculare pot fi evitați printr-un stil de viață sănătos

Aceasta a fost una dintre principalele concluzii ale întâlnirii Comunității CardiologieModerna.ro din 9 martie. Cardiologul Ștefan Busnatu și nutriționistul Anca Hâncu au vorbit despre rolul stilului de viață în prevenția și recuperarea cardiacă, tipurile de prevenție existente dar și despre indicațiile recuperării cardiace, cine, când și în ce mod ar trebui să facă recuperare.

Cardiologie
Dr. Ștefan Busnatu, cardiolog: Fără prevenție și recuperare nu putem acoperi o paletă completă de servicii medicale pentru pacientul cardiac

Studiile arată că 80% din factorii de risc ai bolilor cardiovasculare și 40-45% dintre cancere, pot fi evitate prin menținerea unui stil de viață sănătos. Datele de pe site-ul OMS, arată că rata mortalității în România este într-un procent covârșitor de 56% cauzat de bolile cardiovasculare, ceea ce este un aspect foarte îngrijorător.