Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

 

 

 

Oportunitati

Accesati permanent cateva zeci de oportunitati de marketing din portofoliul nostru.
Gasiti mai jos oportunitatile disponibile in acest moment.

GLOBAL MANAGER BUSINESS COCKTAILS

Acceseaza o comunitate nationala de executivi si antreprenori

Membrii comunitatii se intalnesc periodic, din 2012, in cadrul  Global Manager Business Cocktails; pana acum au avut loc 12 intalniri in Bucuresti si 22 in orasele mari din tara. +5000 de executivi si antreprenori au participat la intalnirile comunitatii Global Manager. In 2020 avem programata 1 intalnire in Bucuresti.

Editie in 2020

Membri ai comunitatii

GLOBAL MARKETING MANAGER

+750 manageri de marketing

Lansata in 2016 de Oameni si Companii, comunitatea managerilor de marketing, Global Marketing Manager, s-a reunit de 12 ori, in cadrul unor cocktail-uri profesionale in Bucuresti. Pentru anul 2020 sunt programate 5 intalniri ale comunitatii.

 

Membri ai comunitatii

Intalniri in 2020

GLOBAL HR MANAGER

O comunitate a managerilor HR, lansata in 2017

Intalnire informala a comunitatii profesionale “Global Manager – HR” la care participa specialisti in resurse umane din companii mari si foarte mari, cu diverse domenii de activitate, din zona Bucuresti-Ilfov. In 2020 sunt programate 2 intalniri ale comunitatii.

Membri ai comunitatii

Intalniri in 2020

INOVATII SI INDUSTRII CU IMPACT CRITIC IN ECONOMIE SI SOCIETATE

Program dedicat industriilor cu impact major in societate si economie

Platforma de comunicare profesionala, lansata in 2018, dedicata dezbaterii temelor generate de industriile cu impact critic. Membrii comunitatii sunt lideri de opinie din diferite domenii de activitate, oficiali din cadrul Guvernului, membri ai Parlamentului, reprezentanti din managementul organizatiilor care reprezinta industriile in discutie

Intalniri in 2020

Participanti in 2019

MANAGEMENT PERFORMANT DE MEDIU

Grup de lucru profesional pe teme de actualitate privind managementul mediului

Membrii comunitatii se intalnesc periodic, din 2015, pentru a identifica solutii viabile pentru principalele probleme de mediu cu care se confrunta Romania. Obiectivul programului il reprezinta asigurarea unui management performant in acest sector. In 2020 sunt programate 6 intalniri ale specialistilor.

Editii in 2020

Anul Lansarii programului

INNOVATION IN RETAIL

Comunitate profesionala dedicata marilor retaileri

Comunitatea Innovation in Retail este formata din specialiști din domeniile IT, Marketing si Achizitii, care activeaza in companii de retail din Romania. Acestia se intalnesc in 4 dezbateri profesionale si discuta despre cele mai noi tendinte, aplicatii si solutii existente pe piata de retail.

Intalniri in 2020

Participanti/editie

MANAGEMENT MODERN IN CLINICI SI SPITALE PRIVATE

Program profesional dedicat managerilor din sistemul privat de sanatate

Program lansat in anul 2011 si dedicat comunitatii de manageri de clinici si spitale private. Membrii comunitatii se intalnesc anual in cadrul unei conferinte, dar si intr-un cadru informal, in cadrul cocktail-urilor profesionale dedicate (2 in 2020). 

Intalniri programate in 2020

Anul lansarii programului

MANAGEMENT MEDICAL MODERN - SPITALE PUBLICE

Program profesional, organizat din anul 2007

Comunitatea managerilor de spitale publice din Romania se reuneste bi-anual in cadrul Conferintelor de Management Medical Modern. 26 de editii organizate pana in prezent au cumulat +3000 participanti: manageri, directori medicali, directori financiari, specialisti din sistemul public de sanatate.

Editii in 2020

Participanti

MANAGEMENT MODERN IN ONCOLOGIE

Accesul pacientilor la tratamente si tehnologii oncologice inovatoare

Programul de Management Modern in Oncologie a fost lansat in anul 2017 si are ca grup tinta medici oncologi, autoritati din domeniul sanatatii si membri ai comisiilor de sanatate. In 2020 avem programate 6 dezbateri.

Dezbateri profesionale in 2020

Anul lansarii programului

MANAGEMENT MODERN AL ASOCIATIILOR DE PACIENTI

Program de comunicare online si offline dedicat asociatiilor de pacienti

Programul dedicat comunitatii asociatiilor de pacienti a fost lansat in anul 2015, iar membrii acesteia se intalnesc de 2 ori pe an in cadrul unei conferinte nationale. Comunitatea numara peste 450 de membri, reprezentand 260 de asociatii. Online, membrii comunitatii au la dispozitie platforma www.caspa.ro si un newsletter bilunar.

Editii programate in 2020

Asociatii active in program

MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SANATATE

Solutii viabile pentru sistemul medical romanesc

Programul de dezbateri profesionale dedicate modernizarii sistemului de sanatate din Romania a fost lansat in 2012 si aduce pe agenda subiectele momentului in ceea ce priveste sistemul medical. Comunitatea se intalneste periodic si dezbate subiecte de actualitate.

Dezbateri profesionale in 2020

Anul lansarii programului

CONSILIUL SIGURANTEI PACIENTULUI

Pozitionarea pacientilor in centrul sistemului de sanatate

Program de grupuri de lucru profesionale, la care participa profesionisti din domeniul sanatatii publice, specialisti si reprezentanti ai asociatiilor de pacienti din Romania. Obiectivul programului este construirea unei comunitati care sa faca schimb de informatii si experiente, sa comunice si sa fixeze pe agenda publica Siguranta Pacientului.

Editii programate in 2020

Anul lansarii programului

ASOCIATII DE PACIENTI CU HIV/SIDA

Managementul Programului National HIV/SIDA

Program de dezbateri profesionale dedicat coagularii unei comunitati interdisciplinare in care medicul infectionist este pilonul principal, pozitie din care stabileste si coordoneaza planul de tratament. Specialistii se intalnesc la nivel regional si discuta despre cele mai noi informatii din domeniu.

Dezbateri profesionale in 2020

Anul lansarii programului

RODIABET

Informatii corecte despre viata cu diabet

Platforma de comunicare profesionala si educare, cu continut relevant, corect si supravegheat de specialisti, dedicat comunitatii de diabet din Romania. Activitatile derulate in cadrul programului includ dezbateri profesionale, conferinte si comunicare online, prin intermediul platformei www.rodiabet.ro 

Intalniri regionale in 2020

Participanti/editie

MANAGEMENTUL MODERN AL TROMBOZEI

Program de crestere a gradului de informare privind tromboza

Program de comunicare si crestere a nivelului de informare asupra trombozei, ca problema de sanatate urgenta si in crestere. Programul a fost lansat in anul 2019, cu ocazia zilei internationale a trombozei, avand a obiectiv constituirea unui grup de lucru multidisciplinar pentru elaborarea unui proiect de procedura si un ghid pentru prevenirea trombozei, destinate cadrelor medicale din toate specialitatile.

Conferinta in 2020

Anul lansarii comunitatii

MANAGEMENT MODERN IN HEMOFILIE

www.hemofilie.ro

Program de comunicare si informare dedicat specialistilor in hemofilie, lansat in anul 2014. Obiectivul programului este formarea unei comunitati care sa dezbata, sa faca schimb de informatii si experiente despre instrumentele, tehnologiile si tratamentele care permit managementul modern al hemofiliei.

Dezbateri profesionale in 2020

ANUL LANSARII

FORUMUL EXPERTILOR ROMANI IN BOLI INFECTIOASE

Program de comunicare dedicat bolilor infectioase

Dezbatere profesionala pe tema cadrului actual de preventie si tratament al bolilor infectioase produse de agenti patogeni rezistenti. Membrii comunitatii sunt reprezentanti ai autoritatilor: Ministerul Sanatatii, ANMCS, ANMDM, CNAS, Administratia Prezidentiala, Parlament.

Dezbateri in 2020

Anul lansarii comunitatii

GALA ADMINISTRATIE.RO

Program dedicat proiectelor inovatoare ale administratiei publice locale

Eveniment de traditie, organizat din 2005, care evidentiaza proiectele institutiilor din administratia publica locala (primarii, consilii judetene, prefecturi). Este precedat de un seminar pe teme de tehnologii, aplicatii si studii de caz dedicate administratiei publice locale si centrale.

Editii pana acum

Premii/editie

DEZVOLTARE URBANA

Conferinta Nationala Urban Concept

Program de comunicare profesionala si informare, adresat unei comunitati de specialisti si lideri de opinie implicati in dezvoltarea urbana din Romania. Programul este dezvoltat de Oameni si Companii din anul 2006.

Conferinta in 2020

PARTICIPANTI

GALA EDUMANAGER

Eveniment dedicat promovarii proiectelor inovatoare din educatie

Gala Edumanager reuneste, anual, din 2012, +150 de manageri de unitati de invatamant universitar si preuniversitar, publice si private. Decernarea diplomelor este precedata de seminarul de Management Modern in Educatie, dedicat dezbaterii temelor de actualitate pentru sistemul educational.

Participanti/editie

Editii organizate