Comunitatea OSC – DespreCancer: Prevenția și tratamentul cancerului de piele

Distribuie

Joi, 11 Noiembrie, începând cu ora 18.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC-DespreCancer. Tema acesteia este Cancerul de piele – metode de prevenție și tratament.

Invitații acestei ediții sunt medici specialiști în chirurgie oncologică, medici oncologi, medici specialiști în radioterapie oncologică precum și medici dermatologi.

Întâlnirea se adresează pacienților și aparținătorilor pacienților cu cancer de piele, dar și medicilor din specialitățile amintite mai sus. Durata webinarului este de aproximativ 90 de minute, se va desfășura pe platforma Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a platformei DespreCancer.ro. Participarea este gratuită pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă pe link – Ora pacientului cu boli oncologice, Ediția 3 | Despre cancer, iar înscrierea la webinar se realizează pe baza formularului de aici.

Comunitatea OSC-DespreCancer este administrată de Oameni și CompaniiOameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Oncologie
Comunitatea OSC – Oncologie: Abordarea multidisciplinară ȋn terapiile moderne oncologice-Provocări și controverse actuale

Joi, 27 octombrie, are loc, la Iași, conferința Abordarea multidisciplinară ȋn terapiile moderne oncologice-Provocări și controverse actuale. Întâlnirea are locla hotelul Ramada, începând cu ora 10.00 si este organizată sub auspiciile Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, cu sprijinul Neolife România si Neolife Istanbul.