Contul tău în 3 pași

Îți faci cont pe platformă

Apeși pe Butonul de Înregistrare, completezi formularul cu toate câmpurile și apeși pe Trimite. Un administrator îți va aproba contul, după care te poți loga. Vei fi notificat prin e-mail despre aprobare.

Alegi comunitățile

Introduci comunitățile de interes în lista de Favorite, printr-o simplă apăsare de buton. Le urmărești apoi direct in Dashboard. Dacă vrei updates despre o comunitate, apeși pe butonul portocaliu și vei primi informații periodice relevante despre comunități, direct în Inbox.

Vrei să te marketezi?

Dă click pe butonul Cere-ne detalii despre o anumită comunitate, listează comunitățile, iar noi îți trimitem informații despre oportunități, soluții și mod de implementare.

Formular înregistrare

Înregistrarea reprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newslettere, în legătură cu activitățile și aspectele de interes pentru comunitățile bifate de tine. 

Prin intermediul newsletter-ului primești periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală Oameni și Companii (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri ), informații despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată poți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.

Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.

Dacă ești de acord să primesti comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletterul aferent platformei digitale Oameni și Companii, te rugăm să completezi formularul, să îți exprimi opțiunile în cadrul acestuia și să dai click mai jos pe butonul ÎNREGISTRARE

nume utilizator
Solicităm această informație, în caz că trebuie să te contactăm pentru detalii legate de cererile tale de comunități, probleme legate de cont etc.
Solicităm această informație, deoarece produsele și serviciile noastre se adresează managerilor de tip: GM, CEO, Markering Manager, Sales Manager, Communications Manager etc.