Parteneriatul dintre specialiștii de HR și liderii de business – tema întâlnirii GlobalHRManager din 6 decembrie

Distribuie

Conform unui studiu derulat recent în cadrul comunității OSC-GlobalHRManager, relația dintre managerii de resurse umane și ceilalți lideri dintr-o organizație, cum ar fi directorii operaționali sau cei de vânzări, poate fi caracterizată de diverse provocări și dinamici complexe.

45% dintre respondenți declară că și-ar dori o colaborare mai bună, în timp ce 21% spun că nu reușesc deloc să colaboreze. 34% consideră că sunt parteneri de dialog cu liderii de business. Rezultatele demonstrează că există o tensiune între aspectele strategice ale managementului resurselor umane, cum ar fi recrutarea și dezvoltarea talentelor, și presiunile imediate ale altor departamente de a atinge obiectivele financiare sau operaționale.

Aceste subiecte, dar și altele legate de modul în care pot să colaboreze cu success departamentele în cadrul unei organizații vor fi abordate de doi lideri din Mega Image: Ileana Alexandru, Vice President Human Resources, și Mihai Spulber, Senior Vice President Operations & Logistics. Întâlnirea va avea loc miercuri, 6 decembrie, începând cu ora 15.00. Dezbaterea va avea loc online, pe Zoom, iar participarea este gratuită pentru specialiștii de resurse umane, dar și pentru liderii și managerii care doresc să afle cum pot eficientiza relația cu colegii de la HR.

Detalii despre întâlnire sunt disponibile în invitația la eveniment. Detaliile de conectare vor fi transmise prin email în urma completării formularului de înregistrare.

Activități similare