Peste 1000 de abonați primesc newsletterele EventsOnline

Distribuie

Peste 1000 de abonați primesc newsletterele EventsOnline, care conțin informații despre cele mai importante evenimente din zonele lor de interes.

Abonează-te gratuit aici, selectează domeniul care te interesează și bucură-te și tu de un sumar periodic al evenimentelor, direct în inboxul tău! Îți vei asigura din timp un loc la evenimentele importante și vei fi, astfel, la curent cu tot ce este nou în domeniul tău.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Vrei ca evenimentul organizat sau sponsorizat de organizația ta să apară pe site? Fă-ți gratuit un cont aici și scrie-ne despre evenimentul tău!

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.