Peste 120 de manageri și antreprenori au participat la o nouă întâlnire a comunității Global Manager România, la Timișoara

0

Peste 120 de antreprenori şi top executivi din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 30 mai 2017 la Sky Restaurant din Timișoara, în cadrul celei de-a patra ediţii regionale a Global Manager Business Cocktail.

Momentul special al serii a fost oferit de Vertical Entertainment, care a invitat participanții la o fascinantă incursiune în lumea Hollywood-ului, pentru a descoperi povestea legendarei Wonder Woman, odată cu lansarea superproducției pe marile ecrane. Participanții la cocktail au primit bilete la premiera de pe 2 iunie de la Timișoara.

Totodată, invitații au avut posibilitatea de a admira și studia de aproape cele două mașini expuse de Partenerul auto al evenimentului, Banat Car, un BMW Seria 5 și  cel mai avangardist autmobil sport, BMW i8.

Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012,  Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarele întâlniri Global Manager Business Cocktail se vor desfășura în această toamnă la București, Cluj, Brașov și Iași.

Oameni şi Companii oferă soluţii de marketing bazate pe comunicare directă cu peste 31.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De soluțiile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.

La Timișoara, întâlnirea din acest an a comunităţii  a beneficiat de susţinerea partenerilor Vertical Entertainment, Hatsby, Banat Car, Regina Maria, Farmexpert, Focality, Lions, IQOS.