„Pielea înainte și după soare. Soluții estetice”, tema celui de-al treilea webinar al Programului Mereu TU

Distribuie

Cel de-al treilea webinar al Programului „Mereu TU” va avea loc joi, 8 august, începând cu ora 16.00, pe ZOOM. Evenimentul, cu titlul „Pielea înainte și după soare. Soluții estetice”, face parte din seria întâlnirilor lunare, pe teme de chirurgie estetică și estetică medicală.
Webinarul este dedicat sănătății și frumuseții pielii expuse la soare și va aborda provocările și soluțiile estetice pentru a ne menține pielea sănătoasă și radiantă în timpul verii.

Moderatoarea evenimentului, Izabela Marinescu, Jurnalist TVR, Producător şi Realizator al podcastului „Poveşti sănătoase”, o va avea alături pe Dr. Nicoleta Ferariu, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, fondatoarea Soma Clinic (actualmente Soma Clinic by Nord).

Pe parcursul webinarului, vom discuta despre impactul expunerii la soare asupra pielii. Vom analiza modul în care razele UV afectează sănătatea pielii și vom evidenția riscurile expunerii prelungite la soare. Un aspect esențial, pe care îl vom aborda, este îngrijirea pielii înainte și după expunerea la soare.

Dr. Nicoleta Ferariu va oferi sfaturi despre cum să-ți pregătești pielea pentru expunerea la soare și, de asemenea, va discuta despre compatibilitatea anumitor proceduri estetice, cu expunerea la soare, ajutându-te să înțelegi ce tratamente sunt sigure și eficiente în timpul sezonului estival.

Pentru a participa GRATUIT la eveniment, vă puteți înscrie completând formularul disponibil aici: https://mereutu.ro/pielea-inainte-si-dupa-soare-solutii-estetice/

„Mereu TU” este un program dedicat frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul „Mereu TU”, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Webinarul Pielea înainte și după soare. Soluții estetice este al treilea din cadrul Programului Mereu TU, derulat de Oameni și Companii, la inițiativa și cu suportul Soma Clinic by NORD.

Partener în promovarea evenimentului: platforma EventsMax.ro.

Soma Clinic by NORD este parte a NORD – Grupul Medical Provita. NORD este un grup de centre medicale de excelență din București. În decembrie 2023, a fost inaugurat în zona Pipera din București, noul spital construit de Grupul Nord (anterior cunoscut sub numele de Provita). Grupul NORD mai deține un spital în Capitală, unul în Pitești, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava.

Activități similare