Platformă de atragere de noi angajati valoroși: Antibiotice a dat startul cursurilor proiectului Perform a+

Distribuie

Compania Antibiotice derulează programe prin care identifică tineri valoroși pe care ulterior, îi perfecționează în domenii cheie din industria farmaceutică. Unul dintre acestea, Perform a+, aflat la a VII-a ediție, reunește un număr de 36 de participanți, selectați din rândul studenților care au aplicat pe noua platformă de colaborare înființată de Antibiotice cu mediul universitar, Academia a+.

În acest an, programul de pregătire reunește atât absolvenți cât și studenți aflați în ultimul an de studii din domeniile: farmacie, biologie, inginerie chimică și protecția mediului și chimie.

Tinerii performeri vor participa la sesiuni de pregătire susținute de lectori – specialiști ai companiei Antibiotice – implicați în cercetarea, verificarea calității și producției unui medicament. Participanții vor afla astfel, ce înseamnă să poată contribui la însănătoșirea oamenilor, lucrând într-o companie de medicamente generice recunoscută la nivel internațional.

“Ne dorim ca experiența de la Antibiotice să fie un imbold pentru dorința participantilor de a se alătura companiei noastre, în contextul în care angajatorii se confruntă cu dificultăți în a găsi și păstra specialiști valoroși. În ultimii ani, proiectul și-a extins adresabilitatea astfel încât, astăzi acoperă o gamă variată de domenii de la cercetare și dezvoltare pâna la producție și controlul calității”, a declarat Mihaela Murariu, director Resurse Umane, Antibiotice.

Derularea acestui program, început de compania Antibiotice în anul 2016, a fost inițiată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași și s-a extins, în decursul anilor, prin noi colaborări cu Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iași și Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”.

Până astăzi, prin progamul Perform a+, peste 150 de tineri au fost inițiați în fabricația și cercetarea medicamentelor generice, 35 dintre aceștia găsindu-și în Antibiotice mediul profesional care să îi sprijine în dezvoltarea unei cariere de succes.

Activități similare

Comunitati Partenere
Cluburile Rotary din Iași organizează Promenada Inimilor în acest week-end

Ieşenii vor putea participa duminică, 2 octombrie, începând cu ora 10.00, la Promenada Inimilor – ediția a 9-a. Evenimentul este organizat de cele 5 cluburi Rotary din Iaşi, alături de Societatea Română de Cardiologie şi Fundaţia Română a Inimii. Participanții vor avea ocazia duminică să îşi poată lua tensiunea, dar şi să primească tricouri, apă sau fructe.

Comunitati Partenere
Antibiotice Iași – o companie Made in Romania, premiată de Bursa de Valori București

Compania Antibiotice a fost premiată pe 22 septembrie, de Bursa de Valori București, în cadrul Galei Made in Romania, aflată la a 5-a ediție. Proiectul Made in Romania al cărui scop este de a identifica și promova companiile românești de top, a desemnat câștigătoare la aceasta ediție și povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice Iași o scrie încă din anul 1955.