Prima întâlnire a Comunităţii Global Marketing Manager a avut loc în Capitală

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

O sută de manageri de marketing din Capitală s-au reunit pe 25 mai 2017, în Băneasa Shopping City, la prima întâlnire a Comunităţii Global Marketing Manager. Evenimentul a fost organizat de Oameni și Companii, în parteneriat cu Five’s International și Grand Cinema & More.

Reuniunea a debutat cu un cocktail care le-a oferit participanților ocazia să se cunoască sau să aprofundeze legături mai vechi și să schimbe impresii legate de diverse aspecte profesionale, specifice breslei. Un moment special l-a constituit spectacolul de lumini oferit de Five’s International, după care programul a continuat cu vizionarea celei mai noi serii a filmului de succes ”Pirații din Caraibe”.

”A fost o reală plăcere să participăm la acest eveniment, ne-am bucurat de prezența unor oameni de calitate și am rămas și la fim pentru a trăi aventura până la capăt”, a declarat Corina Gaftoi, Marketing & Sales Manager, Adesgo.

Activități similare

Manageri Marketing
Comunitatea OSC-MarketingManager: marketingul cărților

Joi, 19 mai, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC- MarketingManager. Invitata acestei ediții este Miruna Meiroșu- PR Manager la editura Curtea Veche Publishing.