Produse Oameni și Companii 2021

Cum lucrăm

Suntem o companie de marketing și tehnologie care te ajută să-ți promovezi produsele sau ideile către orice grup țintă bine definit. Utilizăm un ecosistem propriu de +100 platforme digitale și comunități, care permite o comunicare focusată, cu eficiență ridicată.

 • Comunitățile

  Îți alegi comunitățile de interes din cele peste 100 de opțiuni listate în acest moment în platformă. Numărul estimat de persoane la care poți avea acces, utilizând platforma noastră, este astăzi de: +25.000.

 • Canalele

  Alegi apoi dacă utilizezi instrumente de comunicare digitală sau interacțiuni directe în cadrul activităților organizate în comunități. Fiecare comunitate are instrumente și oportunități proprii de comunicare pe care le discutăm împreună cu tine.

 • Obiectivele

  Alegi durata și frecvența interacțiunilor cu grupul țintă și modul în care dorești să administrezi reacțiile sau generarea de leaduri: pe e-mail, pe un landing page, în întâlniri directe, telefonic, cu sau fără follow-up.

 • Planul

  Pe baza acestor alegeri îți vom proiecta un program de marketing, un calendar de activități și un buget. Te ajutăm să optimizezi rezultatele, bazându-ne pe cele peste 1.000 de programe de marketing derulate deja.

 • Implementarea

  O echipă va implementa programul și va ajusta continuu activitățile pentru atingerea obiectivelor stabilite. Utilizăm un sistem avansat de management și raportare și dăm o atenție deosebită cerințelor de GDPR.

 • Informații

  Rămâi conectat la platforma OSC și ai acces la informații despre comunitățile de interes. Afli despre activități, primești alerte și rapoartele periodice, ai acces la studii de caz și la un consultant OSC.

Acces Info

ServiciiAcces Info 6 luniAcces Info 12 luni
DISTRIBUȚIE CONȚINUT DIGITAL: Postare de conținut furnizat de Partener pe Platforma digitală a Comunității, pe Newsletter și pe social media asociată Comunității. Vezi analitice Comunitate.6 postări12 postări
PARTICIPARE LA ACTIVITĂȚILE COMUNITĂȚII: Participare pentru o persoană la evenimentele organizate în cadrul comunității pe durata contractului.max 2 persoane la o activitatemax 2 persoane la 2 activități; posibilitate de promovare la 1 activitate, bonus
CONSULTANȚĂ ȘI SUPORT: Pachet de ore de consultanță în raport cu comunitatea . Expert OSC oferă suport pentru a înțelege mai bine cum să comunicați cu liderii de opinie din comunitate, cum să vă promovați produsele sau serviciile, cum să utilizati eficient instrumentele noastre în cadrul acestei comunități. Vă ghidăm să găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă putea atinge obiectivele de marketing și comunicare în raport cu această comunitate. 6 ore12 ore
ACCES PLATFORMĂ: Aveți acces la un cont OSC pentru a vizualiza informații despre comunitate: activități, rapoarte, analize, infografice, informații de actualitate. Primiți alerte în cazuri speciale, precum și un sumar periodic cu informațiile relevante. 1 user2 useri
Domeniul Principal/Preț
Administrație9001500
Business9001500
Educație7501200
Sănătate10501800
Cere ofertaCere oferta

*Prețurile sunt exprimate în Euro și nu includ TVA.

Acces Pro

ServiciiAcces Pro
DISTRIBUȚIE CONȚINUT DIGITAL: Postare de conținut furnizat de Partener pe Platforma digitală a Comunității, pe Newsletter și pe social media asociată Comunității. Vezi analitice Comunitate.Poate crește frecvența de publicare. Materialele pot fi realizate de echipa OSC.
PARTICIPARE LA ACTIVITĂȚILE COMUNITĂȚII: Participare pentru o persoană la evenimentele organizate în cadrul comunității pe durata contractului.Pot participa mai multe persoane la activități. Se pot promova servicii și produse în cadrul activităților. Se pot organiza activități speciale în cadrul comunității. Personalizare ridicată a interacțiunii Partenerului cu Comunitatea.
CONSULTANȚĂ ȘI SUPORT: Pachet de ore de consultanță în raport cu comunitatea . Expert OSC oferă suport pentru a înțelege mai bine cum să comunicați cu liderii de opinie din comunitate, cum să vă promovați produsele sau serviciile, cum să utilizati eficient instrumentele noastre în cadrul acestei comunități. Vă ghidăm să găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă putea atinge obiectivele de marketing și comunicare în raport cu această comunitate. Suport pentru realizare de program personalizat de comunicare și engagement. Realizare de instrumente proprii
ACCES PLATFORMĂ: Aveți acces la un cont OSC pentru a vizualiza informații despre comunitate: activități, rapoarte, analize, infografice, informații de actualitate. Primiți alerte în cazuri speciale, precum și un sumar periodic cu informațiile relevante. Acces la platformă pentru 6-8 useri. Acces la arhiva de studii de caz.
Cere oferta

Acces Community on Demand

ServiciiAcces Community On Demand
DISTRIBUȚIE CONȚINUT DIGITAL: Postare de conținut furnizat de Partener pe Platforma digitală a Comunității, pe Newsletter și pe social media asociată Comunității. Vezi analitice Comunitate.Se construiește o comunitate în funcție de nevoile Partenerului. Conținutul digital este furnizat de Partener sau realizat de echipa OSC. Conținutul se distribuie pe platformă, pe newsletterul comunității și pe canalele de social media asociate comunității.
PARTICIPARE LA ACTIVITĂȚILE COMUNITĂȚII: Participare pentru o persoană la evenimentele organizate în cadrul comunității pe durata contractului.Pot participa mai multe persoane la activități. Se pot promova produse și servicii în cadrul activităților. Se pot organiza activități speciale în cadrul comunității, în funcție de nevoile de comunicare ale Partenerului. Personalizare ridicată a interacțiunii Partenerului cu Comunitatea. Partenerul are diverse opțiuni de exclusivitate.
CONSULTANȚĂ ȘI SUPORT: Pachet de ore de consultanță în raport cu comunitatea . Expert OSC oferă suport pentru a înțelege mai bine cum să comunicați cu liderii de opinie din comunitate, cum să vă promovați produsele sau serviciile, cum să utilizati eficient instrumentele noastre în cadrul acestei comunități. Vă ghidăm să găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă putea atinge obiectivele de marketing și comunicare în raport cu această comunitate. Suport extins oferit Partenerului de către echipa OSC pentru acces în comunitate, pentru comunicare cu membrii comunității și pentru utilizarea de instrumente de marketing cu eficiență ridicată. Suport pentru organizare de întâlniri, pentru realizare de cercetări și pentru obținere de feedback din partea comunității.
ACCES PLATFORMĂ: Aveți acces la un cont OSC pentru a vizualiza informații despre comunitate: activități, rapoarte, analize, infografice, informații de actualitate. Primiți alerte în cazuri speciale, precum și un sumar periodic cu informațiile relevante. Acces la comunitățile din platforma OSC din Clusterul/Clusterele similare, acces la analize, rapoarte și analitice.
Cere oferta

Tipuri de probleme rezolvate

Iată 6 tipuri de probleme / nevoi unde sunt utilizate soluțiile OSC:Accounts

VÂNZĂRI

$29

ONE TIME FEE

Acces în comunități business sau profesionale, cu profilul de care aveți nevoie, pentru a vă promova serviciile și produsele și pentru a atrage clienți noi. Dezvoltarea unei comunități proprii.

ADVOCACY

$49

ONE TIME FEE

Acces în comunități profesionale, de lideri de opinie și de factori de decizie care contribuie la modernizarea politicilor publice din diverse domenii de activitate. Dezvoltarea unei comunități proprii.

NOTORIETATE BRAND ANGAJATOR

$99

ONE TIME FEE

Acces în comunități profesionale sau de studenți pentru creșterea notorietății brandului de angajator și pentru a atrage în organizație specialiști. Dezvoltarea unei comunități proprii.

COMUNICARE, PR, CSR

$199

ONE TIME FEE

Acces în comunități business, profesionale sau premium consumer pentru a promova idei sau pentru a susține programe proprii. Dezvoltarea unei comunități proprii. 

CERCETARE

$199

ONE TIME FEE

Acces în comunități business, profesionale sau premium consumer pentru a realiza cercetări cu privire la servicii și produse ale organizației. Dezvoltarea unei comunități proprii.

LOIALIZARE ȘI RETENȚIE

$199

ONE TIME FEE

Dezvoltare și management de comunități proprii, business sau profesionale, pentru loializarea clienților existenți și pentru atragerea unora noi. 

Comunitățile OSC in brief

Comunitatea OSCDescrierea comunitatiiPlatforma/Frecventa NSAudienta digitalaFrecventa/Audienta interactiuni directe
Achizitii in Spitale Publicehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/achizitii-spitale-publice-management/SpitalePublice.ro/Saptamanal850Lunar/80
Administratie Publica Centralahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/administratie-publica-centrala/Administratie.ro/Zilnic930Lunar/100
Administratie Publica Localahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/administratie-publica-locala/Administratie.ro/Zilnic930Lunar/100
Antibioticele Mileniului 3https://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/antibiotice/AntibioticeleMileniuluiTrei.ro
Antreprenorihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/antreprenori/GlobalManager.ro/Zilnic1080La 2 luni/60
Arhitecti in Administratie Publicahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/arhitecti-administratie-publica/EuroUrbanism.ro/Saptamanal2000Lunar/70
Arhitecti Privatihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/arhitecti-privati/EuroUrbanism.ro/Saptamanal2000Lunar/70
Asociatii de Pacientihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/asociatii-pacienti/Caspa.ro/Saptamanal884Lunar/50
ATI-Terapie Intensivahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/ati/MedicalManager.ro/On-demand200On demand
Boli Infectioase /HIVhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/hiv-sida/DespreHIV.ro/Lunar133On demand
Boli Rarehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/boli-rare/BolileRare.ro/Lunar569Lunar/40
Business GlobalManagerhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/global-manager-romania/GlobalManager.ro/Zilnic1080La 2 luni/60
Cardiologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/cardiologie/CardiologieModerna.ro/Lunar978Lunar/80
Chirurgiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/chirurgie/JurnaluldeChirurgie.roOn demand
City Managerihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/city-manageri-administratori-publici/Administratie.ro/Zilnic930Lunar/100
CLCChttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/clcc-coalitia-pentru-libertatea-comertului-si-a-comunicarii/CLCC.ro/Lunar627Lunar/60
Clinici si Spitale Privatehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/clinici-spitale-private/MedicalManager.ro/Zilnic4444On demand
Factori de Decizie in Sanatatehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/lideri-sanatate/MedicalManager.ro/ZilnicLunar/25
Hematologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/hematologie/Hematologie.ro/Lunar740On demand
Hemofiliehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/hemofilie/Hemofilie.ro/Lunar644On demand
Infectionisti-Hepatitahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/hepat/Hepat.ro/Lunar554On demand
Inovatie, IIICEShttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/iiices/I3ces.roTrimestrial/15
Lideri de Opinie in Sanatatehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/kol-sanatate/MedicalManager.ro/Zilnic
Management Hotelierhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/hotel-management/CLCC.ro/Lunar627Lunar/60
Management Prescolarhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/educatie-prescolar/Edumanager.ro/Zilnic1955On demand
Management PreUniversitarhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/educatie-preuniversitar-public/Edumanager.ro/Zilnic1955Lunar
Management Privat in Educatiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/educatie-preuniversitar-privat/Edumanager.ro/Zilnic1955Lunar
Management Universitarhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/educatie-universitar/Edumanager.ro/Zilnic1955On demand
Management Universitati de Medicinahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/universitati-de-medicina-si-farmacie/Edumanager.ro/Zilnic1955On demand
Management Spitale Publicehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/spitale-publice/SpitalePublice.ro/Saptamanal850Lunar
Management Privat de Mediuhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/mediu-management-privat/On demand
Mobilitate & Tehnologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/mobilitate-si-tehnologie/GlobalManager.ro/Lunar1080On demand
Manageri de HR, GlobalHRManagerhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/manageri-hr/GlobalHRManager.ro/Lunar77Lunar
Manageri ITC in Administratie Publica Centralahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/administratie-publica-centrala-itc/Administratie.ro/Lunar830Lunar
Manageri ITC, Global IT Managerhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/manageri-it/GlobalManager.ro/Lunar1080On demand
Marketing, MarketingManagerhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/manageri-marketing/MarketingManager.ro/Saptamanal1239Lunar
Medicina Veterinarahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/medicina-veterinara/MedicinaVeterinara.ro559Lunar
Neurochirurgiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/neurochirurgie/NeuroMedicina.ro/Lunar549On demand
Neurologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/neurologie/NeuroMedicina.ro/Lunar
Obezitatehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/obezitate/DespreObezitate.ro/Lunar463Trimestrial
Oncologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/oncologie/DespreCancer.ro/Lunar1013Trimestrial
Pneumologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/pneumologie/Pneumologia.ro/Lunar151Lunar
Preventie Medicalahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/preventie-medicala/PreventieMedicala.ro349On demand
Producatori Farmahttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/industria-farma/MedicalManager.ro/Zilnic4444
Retaileri Independentihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/retail-mic/ANCMMR.ro
RoDiabethttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/diabet/RoDiabet.ro/Lunar15094Lunar
Sclerodermiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/sclerodermie/BolileRare.ro/Lunar569Lunar/40
STEFIhttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/stabilitate-economica-si-financiara/On demand
Urbanistihttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/urbanisti/EuroUrbanism.ro/Saptamanal2000Lunar/70
Epidemiologiehttps://www.oamenisicompanii.ro/comunitate/epidemiologie/SpitalePublice.ro/Saptamanal850Lunar/80