Prof. Dr. Bogdan Timar: Orice instrument care îmbunătățește căutarea medicației potrivite este un ajutor esențial

Distribuie

Prima întâlnire a comunității OSC-Hackathons din acest an a deschis seria dezbaterilor cu o temă de mare importanță pentru pentru tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical: Cum să creezi un startup în domeniul MedTech?

Invitații evenimentului au fost Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice; Prof. Dr. Bogdan Timar, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara; Mircea Popa, Co-Founder & CEO  at Medicai – Limitless Medical Imaging și Dr. Horea Timiș, CEO, Heymedica. Alături de moderatorul întâlnirii, Mihaela OnofreiGM Apollo AI Technologies, invitații au discutat primii pași în dezvoltarea de startup-uri medicale.

”O componentă esențială a startup-urilor medicale este reprezentată de modul în care soluția propusă răspunde unor nevoi. Orice instrument care îmbunătățește căutarea medicației potrivite reprezintă un ajutor esențial, de aceea este utilă o aplicație dinamică și care să se actualizeze în permanență, așa cum este chatbotul Diabeta.”, susține Prof. Dr. Bogdan Timar.

Comunitatea OSC-Hackathons este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare