Profesioniștii în PR explorează rolul stagiilor de practică în formarea viitorilor comunicatori, la ARRP Open House din 15 februarie

Distribuie

În lumea dinamică a comunicării, stagiile de practică joacă un rol esențial în pregătirea viitorilor profesioniști. Asociația Română de Relații Publice (ARRP) își propune să faciliteze această trecere de la teorie la practică, creând o punte de legătură între tinerii talentați și departamentele de comunicare din sectorul public și privat. Acesta este obiectivul următoarei ediții Open House cu tema Din bancă la birou: rolul stagiilor de practică, din 15 februarie.

Ce ne așteaptă la eveniment?

Joi, 15 februarie 2024, începând cu ora 16:00, te invităm să te alături unei discuții captivante pe Zoom despre importanța stagiilor de practică în formarea viitorilor comunicatori. Vom explora oportunitățile și provocările întâmpinate în procesul de integrare a tinerilor în domeniul comunicării, aducând în prim plan perspectivele unor experți de marcă:

🎙️ Daniel Dejica, Decan, Facultatea de Științe ale Comunicării, Universitatea Politehnică Timișoara;
🎙️ Valeriu Frunzaru, Prodecan, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA;
🎙️ Cătălin Hosu, Președinte ARRP, Moderator.

Participarea este gratuită atât pentru profesioniștii în comunicare, cât și pentru viitorii comunicatori. Pentru a te alătura evenimentului, te rugăm să completezi formularul de înregistrare , iar detaliile de conectare la întâlnire îți vor fi transmise ulterior.

Ne așteptăm la o discuție interactivă și plină de idei inovatoare, care să arunce lumină asupra modului în care stagiile de practică pot modela viitorul comunicatorilor și pot contribui la creșterea calității și relevanței industriei de comunicare în România. 

Activități similare