Academy. IASGO.com

Platformă educațională pentru medici specialiști în chirurgie.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în chirurgie hepato-bilio-pancreatică, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la ultimele proceduri și cazuri clinice din domeniu. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

+1.600 de medici chirurgi

Cum funcționează

Platforma de e-learning academy.iasgo.com funcționează ca o resursă de informații de specialitate pentru medicii chirurgi, cu diverse nivele de pregătire, care doresc să fie la curent cu cele mai noi informații din domeniu, studii de caz, prezentări ale colegilor din alte țări. Accesul la informațiile din platformă este posibil pe bază de cont de utilizator, iar materialele publicate sunt de tip text (articole) sau video (prezentări sau înregistrări din evenimente online sau onsite). În plus, în platformă pot fi publicate informații despre evenimentele din domeniu.

Istoric

Lansată în 2023, conține 39 cursuri video cu conținut profesional. Platforma este dezvoltată pentru Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: branding, prezentări online, distribuție de conținut digital.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Chirurgie, Transplant
Share