ARRP

Program de informare profesională a comunității de specialiști în relații publice din sectorul public și privat.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de practicieni în relații publice, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la instrumente, tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

+1.000 Profesioniști în Relații Publice din sector privat și public

Cum funcționează

Programul este implementat împreună cu Asociația Română de Relații Publice – ARRP. În cadrul programului sunt organizate anual 6 întâlniri digitale cu membrii asociației și alți specialiști în Relații Publice, în care se discută subiecte de interes pentru comunitate. Activitățile sunt promovate prin campanii editoriale pe platforma asociației, www.arrpromania.ro, EventsMax.ro – secțiunea dedicată domeniului PR, prin newslettere dedicate și campanie în social media.
După fiecare ediție, un sumar al principalelor idei discutate este trimis celor care au solicitat să îl primească în momentul înregistrării.
Platformă digitală dedicată: www.arrpromania.ro.

Istoric

Program demarat în 2022, împreună cu Asociația Română pentru Relații Publice.
6 webinare
1 Summit regional
+400 participanți

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Relatii Publice
Share