ATB 3.0 – Antibioticele Mileniului III

Program de creștere a gradului de conștientizare cu privire la utilizarea responsabilă a antibioticelor.

Obiective

Informare pentru îmbunătățirea gradului de conștientizare și înțelegere a rezistentei antimicrobiene și pentru a încuraja cele mai bune practici legate de utilizarea cu responsabilitate a antibioticelor, astfel încât acestea să-și păstreze eficacitatea și în viitor.

Grup țintă

Key Opinion Leaders în utilizarea antibioticelor în sistemul de sănătate din România – medici specialiști, manageri de spitale, factori de decizie, farmaciști, asistenți medicali

2547 medici prescriptori, asistenți medicali, farmaciști

Cum funcționează

Comunitatea are o platformă digitală dedicată: antibioticelemileniuluitrei.ro și 1 raport special trimis bilunar abonaților.

Istoric

Program de comunicare profesională lansat în 2018, în cadrul căruia s-au desfășurat 2 întâlniri offline și 3 online, 4 podcasturi, campanii de distribuire de flyere în 4 orașe din țară.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru advocacy, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Sanatate
Share