Boli Rare

Program de activare a unei comunități profesionale multidisciplinare interesată de managementul bolilor rare.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști implicați în tratamentul bolilor rare, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici cu specializări diverse, asociații de pacienți cu boli rare și autorități / +600 persoane

Cum funcționează
Programul include 4 întâlniri în decursul unui an, în cadrul cărora sunt dezbătute diverse teme de specialitate, prezentate studii de caz și actualizări în domeniul protocoalelor și procedurilor medicale.
Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment.
Un newsletter special cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile.
După eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească.
Istoric

8 întâlniri digitale organizate din 2019
+ 750 participanți

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Boli Rare, Sanatate
Share