Cardiologie

Program de activare a unei comunități profesionale multidisciplinare interesată de afecțiuni cardiologice.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în cardiologie, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici cardiologi și cu specializări adicente (diabet, medicină de familie, nefrologie) și publicul larg

Cum funcționează

În cadrul programului organizăm întâlniri de tipul Ora Specialistului, dedicate medicilor și webinare Ora Pacientului dedicate publicului larg. Fiecare întâlnire este promovată cu ajutorul unei campanii pre-eveniment, care include știri, postări social media și newslettere dedicate. Ulterior întâlnirilor, campania post-eveniment include știri și transmiterea unui sumar executiv, cuprinzând principalele idei discutate în cadrul întâlnirii.

Istoric

8 webinare organizate din 2021, anul lansării programului
+ 950 participanți

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Cardiologie, Sanatate
Share