CASPA – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți

Program de informare profesionala a comunității asociațiilor de pacienți.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de lideri ai asociațiilor de pacienți, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la noutăți legislative, proiecte ale asociațiilor de pacienți, resurse informaționale pentru îmbunătățirea comunicării, atragerii de fonduri etc. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

Managementul asociațiilor de pacienți/ aproximativ 600 persoane din circa 230 asociații de pacienți

Cum funcționează
Membrii comunității se întâlnesc de 2 ori pe an în cadrul conferințelor naționale, organizate în format offline, iar periodic discută teme de interes pentru comunitate în cadrul webinarelor organizate în format digital sau offline. Orice întâlnire este promovată printr-o campanie digitală care include știri pre-eveniment, postări pe platformele social media și materiale post-eveniment. Ulterior fiecărei întâlniri digitale, participanții primesc sumarul celor mai importante idei discutate.
Comunitatea dispune de o platformă electronică lansată în anul 2017 – www.caspa.ro, de pe care pleacă săptămânal un newsletter gratuit către cei +1200 abonați.
Istoric
Program lansat în iunie 2015.
10 ediții ale conferințelor naționale cu 775 participanți, 4 dezbateri offline cu 86 participanți și 22 webinare cu +1350 participanți.
Un infografic dedicat programului este disponibil aici.
Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Companii farma, Pacienti, Sanatate
Share