CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale

Centrul de Excelență în Litigii Fiscale este un program dezvoltat de Oameni și Companii alături de NNDKP, începând cu anul 2023.

Obiective
Informare continuă a unei comunități naționale de specialiști și lideri din departamentele financiare și legale ale companiilor, reprezentanți top management, administratori, antreprenori, cu privire la teme de actualitate din domeniul financiar-legal. Li se prezintă studii de caz și exemple de bune practici specifice domeniilor în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.
Grup țintă
+1.400 specialiști și lideri din departamentele financiare și legale ale companiilor, reprezentanți top management, administratori, antreprenori.
Cum funcționează

Membrii comunității se întâlnesc în 6 webinare în fiecare an, cu acoperire națională. Fiecare webinar beneficiază de o campanie de PR asociată care include articole pre-eveniment (aici) și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment (aici). Articolele sunt preluate în newsletterele aferente site-urilor pe care sunt publicate și pe paginile de social media. Un newsletter special cu invitația la eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile (aici).

Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească. Exemplu sumar executiv, aici.

Istoric

De la debutul programului, au fost organizate 6 întâlniri profesionale, la care au participat 673 de persoane. Temele abordate au fost din domeniul legislației și modificărilor fiscale, alinierea legislației din România la cele din U.E., prețuri de transfer, inspecție fiscală.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Fiscal, Legal
Share