Chirurgie hepato-bilio-pancreatică

Program de promovare de resurse și informații pentru medici specializați în chirurgie HBP și transplant hepatic.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în chirurgia toracică și transplant hepatic, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

+1.000 de medici chirurgi

Cum funcționează
Programul este implementat împreună cu Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic și Institutul Clinic Fundeni.
20 webinare sunt organizate în fiecare an și abordează aspecte de actualitate pentru chirurgia toracică și transplant, studii de caz din România și din afara țării. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor.
Programul beneficiază de o platformă de e-learning – www.academy.iasgo.com – unde sunt încărcate cursurile și informațiile de specialitate adresate specialiștilor.
Istoric
23 cursuri în 2023
1 Conferință Națională organizată în București
+1.000 participanți
39 cursuri video încărcate în platforma de e-learning
Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Chirurgie, Transplant
Share