CRED în Medicină – Comunicare, Respect, Etică, Demnitate

Program de advocacy pentru implementarea unor standarde internaționale ridicate în relaționarea dintre personalul medical și pacienți și aparținători.

Obiective

Promovarea unor standarde internaționale ridicate în ceea ce privește relaționarea dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED reprezintă o abordare multidisciplinară pentru îmbunătățirea calității îngrijirii medicale, cu patru valori fundamentale la baza sa: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate. CRED se derulează cu susținerea unei comunități de medici și lideri de opinie din diverse domenii de activitate.

Grup țintă

1.080 persoane: autorități din zona de sănătate, medici, asistenți medicali, farmacisti, reprezentanți asociații pacienți, reprezentanti ai mediului de business s.a.

Cum funcționează
Program de comunicare profesională care include o platformă digitală, www.credinmedicina.ro, 10 rapoarte digitale și 10 webinare. Fiecare webinar beneficiază de o campanie PR dedicată, care include articole pre-eveniment și articole cu concluziile fiecărui speaker prezent la dezbatere, redactate post-eveniment. (Articolele sunt preluate în newsletterele aferente site-urilor pe care sunt publicate și pe paginile de social media. Newslettere speciale cu invitația la eveniment sunt transmise abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile.
După eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească. Exemplu sumar executiv.
Istoric

Program demarat în noiembrie 2023, în cadrul căruia au avut loc: 1 gală de lansare fizică, 2 webinare, 1 podcast, la care au participat 495 persoane.

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru advocacy, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Business, Pacienti, Sanatate
Share