EventsMax

Platformă de informare profesională și acces la informații despre evenimente business și profesionale.

Obiective

Platformă de informare profesională și acces la informații despre evenimente business și profesionale. Platforma se adresează unei comunități de specialiști în diverse domenii de activitate, interesați de evenimente din domeniile în care activează. Informare continuă a unei comunități naționale de organizatori de evenimente, din diverse domenii de activitate, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la instrumente, tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

Profesioniști din companii, sistemul sanitar, educație, administrație publică, care organizează și/sau sponsorizează evenimente
Furnizori de soluții pentru organizatorii de evenimente

 

Cum funcționează

Platformă digitală dedicată care promovează evenimente business și profesionale, EventsMax.ro procesează lunar 1.000 de evenimente din 114 domenii.
55 de newslettere săptămânale cu informații despre aceste evenimente sunt trimise către cei 21.000 de abonați, profesioniști în diverse domenii.
600 de utilizatori au solicitat cont în platformă pentru a căuta activ evenimente și pentru a promova evenimente, produse și servicii pentru organizatori.
Un newsletter lunar este trimis către utilizatorii înregistrați.
Pentru 2024, sunt programate 12 webinarii de activare a comunității și de prezentare de soluții și instrumente utile pentru membrii comunității de utilizatori, de promovare a evenimentelor, serviciilor și produselor acestora.

Istoric

Platformă lansată în 2022. 1 webinar de lansare

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Administratie, Business, Cultură, Educatie, ONG, Sanatate
Share