FAVI – Farmacia Viitorului

Program de informare profesională a comunității de farmaciști și viitori farmaciști.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de farmaciști, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la resurse de creștere antreprenorială, tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

farmaciști, studenți la farmacie, reprezentanți din universități și autorități din domeniul sănătății

Cum funcționează

Programul lansat în anul 2018 include: prezentări în cadrul Facultăților de Farmacie, webinare dedicate farmaciștilor și dezvoltarea unor instrumente digitale care să contribuie la menținerea comunicării între membrii comunității (platforma www.farmaciaviitorului.ro și social media – Facebook, Linkedin, Instagram și YouTube).

Istoric

8 prezentări în centrele universitare
2 competiții naționale
12 webinare
+3000 participanți

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Farmacie
Share