FERBI – Forumul Experților Români în Boli Infecțioase

Comunitate multidisciplinară interesată de managementul eficient al bolilor infecțioase.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în tratamentul bolilor infecțioase, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

infecționiști / epidemiologi / ATI / Chirurgi / Sănătate publică/ Autorități din sănătate

Cum funcționează

Dezbateri profesionale organizate offline sau online, în care reunim specialiștii și reprezentanți ai autorităților pentru a discuta teme de actualitate, prezentăm studii de caz și identificăm posibile soluții. Participarea la întâlniri se face selectiv, pe o listă agreată de comun acord cu partenerul iar după întâlnire este transmis participanților sumarul executiv, care include și potențiale acțiuni pentru viitor.

Istoric

4 webinare și 1 conferință națională
+ 550 participanți

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Boli infecțioase
Share