Hemato-Oncologie: Management Modern în Oncologie

Program de activare a unei comunități profesionale multidisciplinare interesată de managementul afecțiunilor hemato-oncologice.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în hematologie și oncologie, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici hematologi și oncologi, autorități centrale și locale, asociații de pacienți / + 1000 persoane

Cum funcționează

În cadrul programului organizăm întâlniri offline sau online, în cadrul cărora abordăm teme privind afecțiunile hemato-oncologice (actualități medicale în gestionarea bolii, discuții privind finanțarea sau programele de sănătate, studii de caz). Fiecare întâlnire este organizată personalizat, în funcție de interesele de comunicare ale partenerului (poate fi online sau offline, cu acces restricționat sau deschis) cu teme și speakeri propuse de către partener. Pentru promovarea întâlnirilor vor fi pregătite campanii pre și post – eveniment, care includ știri dedicate, postări social media și newslettere dedicate.

Istoric

program lansat în anul 2011. 23 dezbateri profesionale organizate, offline și online, cu + 650 participanți

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Hematologie, Oncologie, Sanatate
Share