HEMO – Management Modern în Hemofilie

Dezvoltarea unei comunități interesată de managementul eficient al hemofiliei.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în hematologie și lideri din asociațiile de pacienți, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

pacienți cu hemofilie, medici hematologi, asociații de pacienți și asociații profesionale, CJAS-uri și CNAS, autorități

Cum funcționează

În cadrul programului sunt organizate dezbateri profesionale – Ora Specialistului în Hemofilie, dedicate medicilor, în care sunt discutate teme de actualitate pentru hemofilie, studii de caz. Pentru persoanele cu hemofilie sunt organizate periodic întâlniri Ora Pacientului cu Hemofilie, în cadrul cărora invitații medici discută cu pacienții o anumită temă de interes. În fiecare an, în luna aprilie, este marcată ”Săptămâna Hemofiliei”, prin acțiuni publice (crosuri, plimbări cu bicicleta etc) și dezbateri dedicate autorităților, prin care marcăm Ziua Mondială a Hemofiliei și educăm publicul larg cu privire la această afecțiune.

Istoric

5 conferințe offline
6 webinarii dedicate pacienților
4 ediții ale Zilei Mondiale a Hemofiliei
+1200 participanți

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Hemofilie
Share