Management Modern în Administrația Centrală – ITC

Informarea unei comunități de manageri și specialiști ITC din administrația publică centrală.

Obiective

Informare continuă a unei comunități de manageri și specialiști ITC din administrația publică centrală, cu privire la o multitudine de teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniilor în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

+400 Directori și specialiști IT din instituții de administrație publică centrală: ministere, agenții și companii de stat

Cum funcționează
Membrii comunității se întâlnesc anual în cadrul Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație – ITC. Fiecare întâlnire oferă informații de actualitate despre cele mai noi tehnologii și dispozitive dedicate modernizării administrației publice centrale.
Evenimentele sunt promovate prin articole publicate înainte și după fiecare ediție, dar și prin intermediul newsletterelor dedicate transmise abonaților.
Ulterior evenimentului, participanții primesc acces la prezentările realizate în cadrul conferinței.
Istoric
17 ediții organizate
+1.600 participanți
Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Administratie Publica Centrala
Share