MarketingManager

Program de informare profesională a unei comunități profesionale de specialiști în marketing.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de profesioniști în marketing, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

1.500 Manageri și profesioniști în marketing

Cum funcționează

Program de întâlniri digitale în care se discută subiecte de interes pentru membrii comunității. 8 întâlniri programate pentru anul 2024. Fiecare webinar are asociată o campanie de promovare multi-channel care include articole pre-eveniment, postări social-media și mailing pe un set de audiențe digitale conectate la comunitate. Un newsletter săptămânal care include materiale editoriale și informații despre evenimente din domeniu este transmis către cei +1500 de abonați. După eveniment, un sumar executiv cu ideile principale din cadrul întâlnirii este transmis persoanelor care s-au înregistrat la eveniment și l-au solicitat.

Istoric

Program lansat în 2017. 13 cocktailuri, 10 webinarii. +1300 participanți

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Marketing
Share