MOSS – Modernizarea Sistemului de Sănătate din România

Platformă de dezbatere a temelor de actualitate din sistemul de sănătate din România, public și privat.

Obiective

Platformă de dezbatere a temelor de actualitate din sistemul de sănătate din România, public și privat. Platforma are suportul unei comunități de lideri de opinie din sănătate, a parlamentarilor și a reprezentanților ministerului sănătății, precum și a unui mare număr de medici din diverse specialități.

Grup țintă

Lideri din sănătate: senatori și deputați din comisiile parlamentare de sănătate, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai CNAS, ANMDM, Administrației Prezidențiale, OMS, manageri de spitale publice și private, reputați profesori, medici de familie, precum și un număr apreciabil de apărători ai drepturilor pacienților.

Aprox: 500 persoane

Cum funcționează

Grupuri de lucru lunare, organizate offline, în timpul sesiunii parlamentare. Participă 28 – 30 persoane: autorități, lideri de opinie, steakholderi din sistemul de sănătate. Fiecare ediție este concentrată în jurul unei teme principale. Temele abordate aduc pe agendă subiectele momentului în ceea ce privește starea sistemului medical. Post-eveniment, un raport care cuprinde ideile discutate este transmis, electronic, către participanți.

Istoric

De la debutul programului, în 2007, s-au organizat 92 de ediții, în marea majoritate offline. +200 de decidenți și lideri de opinie din domeniul sănătății, public și privat, participă la dezbateri. Programul a fost și este susținut de parteneri ca: Alliance Healthcare, Regina Maria, Pfizer, Novo Nordisk, Roche, Johnson & Johnson România, Medtronic etc.

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru advocacy, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Companii farma, Echipamente medicale, Sanatate
Share