Nefrologie

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici nefrologi, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici nefrologi și cu specializări conexe (medicină de familie, diabet, cardiologie, reumatologie) și publicul larg

Cum funcționează

În cadrul programului sunt organizate dezbateri profesionale Ora Specialistului Nefrologie, dedicate medicilor, în care sunt discutate teme de actualitate pentru nefrologie. Pentru persoanele cu afecțiuni nefrologice și publicul larg sunt organizate periodic întâlniri Ora Pacientului Nefrologie, în care se discută o anumită temă legată de sănătatea rinichilor. Fiecare întâlnire este promovată printr-o campanie pre-eveniment care include știri, postări social media și newslettere dedicate. Post eveniment sunt publicate știri și este transmis participanților un sumar executiv, cu principalele idei discutate. În luna martie marcăm Ziua Mondială a Rinichiului, prin rapoarte speciale sau dezbateri profesionale dedicate autorităților și publicului larg.

Istoric

15 conferințe și dezbateri profesionale offline, organizate în 8 orașe din țară,
2 webinare
+ 1.800 participanți

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Nefrologie, Sanatate
Share